25 Haziran 2009 Perşembe

Gökhan Zan’dan sonra İ. Üzülmez de Galatasaray’da



Transfer sezonuna bomba gibi giren Galatasaray dünyayı sarsacak bir transfere daha imza attı. Beşiktaş’ın ve Türk Milli Takımının vazgeçilmez oyuncularından olan İbrahim Üzülmez, Galatasaray ile 4.5 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray’dan yapılan açıklamaya göre Beşiktaş’ın Gökhan Zan’dan sonra İbrahim Üzülmez konusunda da Galatasaray’a kolaylık yaptığı ve ünlü futbolcu için herhangi bir ücret talep etmediği bildirildi.

Başarılı sol bekin kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak istediği biliniyordu. Bu doğrultuda Galatasaray’dan gelen teklifi aynı gün kabul eden ve İstanbul Şile’deki tatilini yarıda keserek Florya’ya gelen Üzülmez, kendisini 5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeyi sol eli ile imzaladı. Adnan Sezgin ve Frank Rijkaard’ın da katıldığı imza törenine Babel’i bonservissiz transfer etmek için Liverpool’lu yöneticiler ile görüşmek üzere İzlanda’ya giden Haldun Üstünel katılmadı.

İmza töreninde konuşan İbrahim Üzülmez, Türkiye’nin güzide bir kulübünden bir diğerine transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin profesyonel bir oyuncu olduğunu iddia eden Üzülmez, artık tüm çabalarının Galatasaray’ın başarısı için olacağını açıkladı. Harry Kewel gibi bir yıldızın arkasında oynamaktan onur duyacağını belirten oyuncu, “Roberto Carlos kimmiş ben ondan daha iyiyim ama yabancı değiliz ki sözümüz geçsin” dedi. Konunun buraya nasıl geldiğini anlamayan ancak manşetten verilebilecek güzel bir haber yakaladıkları için avuçlarını ovuşturan gazetecilerden kaptanlık ile ilgili gelen bir soru üzerine ise “Ben doğuştan Beşiktaşlıyıyım. Başka takımda kaptanlık pazı bandını giymem. Bu böyle biline” diyerek Mehmet Topuz’a gönderme yaptı.

Mustafa Sarp, Gökhan Zan ve Leo Franco’dan sonra bedava bir transfer daha gerçekleştiren Galatasaray; transfer konusundaki yol haritasını böylece gözler önüne sermiş oldu. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’e, Galatasaray’da oynayabilecek kalitede fakat bonservisi için Galatasaray’ın kasasından kuruş para çıkmayacak futbolcuları bulmaları konusunda talimat verdiği düşünülen Adnan Polat’ın; transfer sezonunu en karlı kapatacak takımın Galatasaray olması konusundaki ısrarının, gelecek sezon nasıl bir sonuç vereceğini bekleyip göreceğiz.

3 yorum:

  1. gassaray top kesebilse machesterda oynayacak olan gökanzan la, orta yapabilse madrid de top koşturacak i.üzülmezi alarak ezeli rakiplerine yusuf çalımı atmış oldu. sümkürmese milan da, tükürmese barca da oynayabilecek kapasitede olan servetle bu dörtlü arasında soyadı dolayısıyla yer alan h.balta ilen birlikte milli takımın defans hattına sahip oldu gassaray.

    YanıtlaSil
  2. bir de ısırmasa arsenal'de oynayacak emre var galatasaray'da unutmamak lazım, önemli bir milli değerdir. beşiktaş'ta oynarken de severdim hala severim.

    yorumun çok iyi. selamlar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. ben transferbombaları muhabiri olarak sayın üzülmezin şiledeki tatilini objektiflere yansıttım.

    http://img34.imageshack.us/img34/9526/dsc08955b.jpg

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...