12 Haziran 2009 Cuma

Arda'ya Avrupa'dan Talip Var...

Türkiye'nin genç yeteneği Arda Turan Avrupalı kulüplerin transfer listelerinin en üst sırasında.


Galatasaray muhbirimiz Adnan Borat bu günlerde Arda'yı isteyen kulüpler olmasından dolayı yönetimin bir hayli düşünceli olduğunu aktardı. Genç oyuncunun Galatasaray'da kalarak kaptanlığa doğru yürümesini ve ömür billah televizyona çıktıkça "Adnan abi büyüktür, Adnan Sezgin Abi çok karakterli, Cevat Hoca bir tane, Haldun abi halden anlar" gibi laflar etmesini isteyen yönetim, futbolcunun Galatasaray'da efsaneleşerek Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür gibi jubilesiz efsanelerden olmasını umuyor.

Arda'nın talibi ise henüz belli değil. Çünkü Arda'yı kendi kulübüne almak isteyen bir menajer Galatasaray'ın telefonlarını sürekli farklı Avrupa ülkelerinden çaldırıp kapatıyor. CLIP/CLIR teknolojisiyle Hollanda, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve Liştenthayn alan kodlarını saptayan ve talibin bu ülkelerden birinden olabileceğini belirleyen yönetim eğer menajeri telefonda 4 dakika tutabilirse yerini saptayarak onunla görüşecek. Galatasaray çok ciddiye aldığı bu operasyonda FBI, CIA, CBI, TV5 ve MIRC ile ortak çalışıyor.

Arda'ya talip olan ve kendini "Tutumlu" olarak tanıtan kişi hakkında derin kovuşturma yapılıyor. Dün en son aramada Adnan Sezgin, "Dalga geçme lan, konuşacaksan konuş nerdesin, lan kapatma bak geliyorum adres ver lan!" diyerek çıldırdı.

Talibin kim olduğunun bilinmemesi Arda üzerinde de ciddi bir stres yaratıyor. Arda bu stresi atmak için Jetski'ye bindi ve iki el tavla oynadı. Arda'nın kız arkadaşı var.

2 yorum:

  1. ardanın transferindeki soru işareti bir an önce giderilmeli. ardanın omuzunda büyük yük teşkil ediyor. tabii bu da çocuğun oynadığı topa etki ediyor. arda gs de kalmalı 5 yıllık imzayı çaksın. gs deki ayile ortamını çok arar. italyada ingiltere de abili dayılı ortam bulamaz.

    YanıtlaSil
  2. esra ceyhan kitlesinden bi teyze13 Haziran 2009 11:48

    hande yener'miş talibi. sonra demişler madonna avrupalı değil ki aaa.

    yaa...

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...