11 Haziran 2009 Perşembe

Fener'de Rota Ronaldinho!


Tekrar başkan seçildikten sonra agresif bir transfer politikası yönetme yoluna giden Başkan Aziz Yıldırım, müthiş bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Bu hazırlığın ilk ipuçları Aziz Yıldırım'ın sabah evden çıkarken transfer görüşmelerinde giydiği özel elbisesini giymesinden anlaşılıyordu. Hazırlıklar kahvaltıyla birlikte 3,5 saat sürdü.

Geçtiğimiz sezon Milan'da forma giyen Ronaldinho beklenen verimi verememişti. Milan'lı taraftarlar oyuna olumlu katkısı olmayan ve biraz da kilo sorunu yaşayan Ronaldinho'nun performansından memnun değiller. Milan'ı yakından takip eden spor yazarlarına göre Ronaldinho'daki bu performans düşüşünün sebebi gönül mevzuları. İtalya muhafazakâr bir ülke olduğu için Ronaldinho sevgisiyle Barcelona'daki gibi rahat takılamıyor. Bu durum da direkt sahaya yansıyor.

Aziz Yıldırım'ın Ronaldinho'ya, daha önce yapılan telefon görüşmesinde, Türkiye'deki gece hayatını gelip görmesini teklif ettiği ve bir uçak gönderdiği, gece rahatça dolaşan ve sabaha doğru boğaza karşı sevgilisiyle el ele seks yapan Ronaldinho'nun Türkiye'de oynayabileceğini söylediği kulağımıza gelen dedikodular arasında. Ama bayağı bir dedikodu yani.

Birlikte fotoğraf çektiren Aziz Yıldırım ve Ronaldinho, bu hafta Berlusconi'nin Sardinya'daki yazlığında son olarak bir görüşme yapacaklar. Tarafların çıplak olması bekleniyor.

Ronaldinho kimdir?
Ronaldinho veya Ronaldinho Gaûcho 21 Mart 1980 tarihinde Brezilya'nın Porto Alegre şehrinde doğdu. Gremio'dan Paris Saint Germain'e oradan da Barcelona'ya uzana futbol hayatında özellikle Barcelona'da dünya çapında bir yıldıza dönüştü. Yıldıza dönüşünce artık sahada insan gibi, adam gibi hareket edemez oldu. Bir müddet sonra Quasar'a dönüşen Ronaldinho, takım arkadaşlarını yutmaya başlayınca, Milan'a satıldı. Milan'da 29 maç oynayıp 8 gol atan Ronaldinho bir sezonda 6 kez de sevgili değiştirdi.

5 yorum:

  1. ben ronaldinhonun asıl gönderilme sebebinin berlusconinin sevgililerini ayartması diye duydum

    YanıtlaSil
  2. Hayatımda bukadar fütursuz edepsin ahlaksız bi hbr okumadım ...bu haberi yapanın insan olduğundan şüphe ediyorum yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  3. bu bağlamda cyrano insan değilsin bilader. seviyoruz. camilokko

    YanıtlaSil
  4. bana insan diyene küser bozulurum.
    hiddetlendiğim bile olmuştur.
    sen de biliyorsun camilokko kardeşim.

    ışık ve sevgi benden siye.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...