11 Haziran 2009 Perşembe

Mehmet Topuz "Balya!" Dedi...

Geçtiğimiz günlerde aynı gün hafta içinde iki kez daha yeniden doğan ve Kayserisporlu olarak doğmasının ardından Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli olarak dünyaya gelen nurtopu oyuncusu Mehmet Topuz, 3 takımla daha anlaştı.

Topuz'un ismini Beşiktaş'a, bonservisini Fenerbahçe'ye satan menajeri Metin Korkmaz yaptığı görüşmeler sonrası Mehmet Topuz'un hürriyet kimliğini Ajax'a sattı. Bu arada Mehmet Topuz kendi yaptığı görüşmelerle sağ ayağını 1,5 yıllığına opsiyonlu olarak İngiltere'nin Port Vale takımına kiralarken burnunu da altyapısından faydalanacağını düşündüğü Galatasaray'a verdi.

Yeni kurallara göre eğer bir oyuncunun çeşitli uzuvlarına farklı takımlar sahipse, futbolcunun neresiyle gol attığına bakılıyor. Yani Mehmet Topuz cismen Beşiktaş kadrosunda bulunduğu bir Beşiktaş-Galatasaray maçında burnuyla gol atarsa, gol Galatasaray'a yazılacak. Eğer sağ ayağıyla gol atarsa Port Vale oynadığı maçta anında bir gol atmış sayılacak. Bu gol, TFL'de gol olarak değer kazanmayacak. Fenerbahçe'nin bu durumdan kârlı çıkması için Topuz'un maça bonservisiyle çıkarak topa bonservisiyle vurması gerekiyor.



Bu ilginç durum hakkında yorumunu aldığımız UEFA asbaşkanı Şenes Erzik; "Evet, belki bu şekilde birçok takım ve dolayısıyla Avrupa Futbolu kazanacak. Ama bir saniye cep telefonum çalıyor, ya sktirin manyak mısınız ulan..." diyerek olaya farklı bir bakış açısı kazandırdı.

Topuz'un hürriyet cüzdanını ele geçiren Ajax'ın ise savaş çıkması durumunda Mehmet Topuz'a el koyabileceği konuşuluyor. Bu gelişmeler sonrası Topuz'un bu hafta iki kez daha yeniden doğması bekleniyor.

"Ya birader niye böyle yapıyorsun, ne gerek var, koca adamsın..." diyerek yorumunu aldığımız Mehmet Topuz "Siz anlamazsınız. olay balyada. Varsa yoksa balya!" deyip bindiği küpüyle uzaklaştı...

11 yorum:

  1. ekşi sözlükten geldim, çok beğendim inşallah devam edersiniz. taraftar taze haberlere aç, spor medyasındaki büyük bir açığı kapatıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. büyük kaptan11 Haziran 2009 17:55

    ulan işiniz gücünüz dalga he

    YanıtlaSil
  3. sayenizde çok güzel bir gün geçirdim. allah da sizi güldürsün.

    YanıtlaSil
  4. bence saçları gelmeliydi Galatasaray'a

    YanıtlaSil
  5. cyrano senden daha ciddi haberler bekliyordum.

    YanıtlaSil
  6. ama yeliz1903 insan bunu şimdi mi söyler? bilseydim 19 yaşında gazetecilik okur, direkt spor muhabiri olur, ciddi haberler yapardım (ama muhtemelen bunların aynısı olurdu).

    YanıtlaSil
  7. ya arkadaşlar sahte bu haberler adamlar yazmış iki saat yok böyle bişey en büyük galatasaray galatasarayın da mehmet topuz gibilerine ihtiyacı yok anladınız mı?!!?!?!?111 eğer futboldan anlamıyorsanız yazmayın messi de futbolu bıraktı demişsin sen bu işi bırak bence

    YanıtlaSil
  8. mehmet topuz bence sen yorum yaznayı bırak

    YanıtlaSil
  9. emre, tamam. yorum yaznayı bırakıyorum. ama yorum yazmaya devam edicem.

    YanıtlaSil
  10. isteseydi atom mühendisi olabilirdi...

    YanıtlaSil
  11. topuz'un kendini satın alan fenerbahçe'nin ruhunu asla satın alamayacağını söylediğini duyulmuştur.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...