16 Haziran 2009 Salı

FLAŞ! FLAŞ! "Feneri sordu" FLAŞ! FLAŞ!


Uzun bir süredir dünyaca ünlü tavşan forvet Ronaldinho nun peşinden koşan sarı lacivertli çubuklular mutlu sona çok yaklaştı. Dün Zico'yu arayarak Fener'i soran ünlü tavşan golcü, Zico'dan "paçebaağo immerçine finirbağğçe paçebaaoo" yanıtını alınca çok heyecanlandı. Ama camia Zico'nun bu yanıtına "ulan geldi gitti hala paçebağo, ne portekizceymiş arkadaş" diye içerleyerek pek şaşırmadı.

Ronaldinho'nun haftaya İstanbul'a gelip imza atması beklenirken, bu transferde bir yokuş daha çıkarsa Aziz Yıldırım'ın, tavşan sporcular lobisinden Elvan Ağabeylegesse'yi devreye sokacağı öğrenildi.


3 yorum:

  1. ronaldinho çok alex tipi oynuyor. türkiye'de faydalı olamaz kanımca, fener'e kendini kanıtlama arzusu olan yıldızlar lâzım. dünyanın kıymetini bilemediği topçular. ronaldinho'da bu ışığı göremiyorum. anelka böyleydi bak, hemen gösterdi kendini gitti. ronaldinho takılır burda barlara marlara, istanbul bozar onu. alınması hata olur. imzada da zaten başkasının adını yazıyor, kendinin değil. başka biri adına imzalıyor bence.

    YanıtlaSil
  2. Cyrano'ya katılıyorum. Fener bir Gökhan Emreciksin vakası daha yaşar, Ronaldinho'yu alırsa.

    YanıtlaSil
  3. ronaldinho ve messi gibi oyuncular fenerbahçe ruhunu bozar...gelmesinler buralara..

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...