19 Haziran 2009 Cuma

Juventus'tan Promosyon

Poulsen'i alan Fenerbahçe'ye "Eğer düşünürseniz Trezege konusunda bişeyler yaparız" teklifi yapıldı. İtalyan-Mahmutpaşa karışımı tarzındaki teklifi duyunca kahvesinden bi yudum alan Başkan Yıldırım, şaka mı ciddi mi anlayamadığı bu teklif karşısında şaşkınlığını ustalıkla sakladı. Görüşmenin devamında Akdenizlilerin sıcak kanlı olması, Berlusconi- RTE biladerliği ve Türk İtalyan benzerlikleri de konuşuldu.

Eğer, bişeyler derken ne gibi şeyler kast edildiği konusunda anlaşma sağlanırsa, Trezeguet sarı lacivertli formayı giyecek. Bayrağı öpecek. İmzayı atacak.

Türkiye'de Pejo olarak tanınan Peugeot'nun bayiiliğini yapan Trezeguet'nin gelmesinde ÖTV indiriminin devam etmesi de önemli etken olacağı öğrenildi. Trezeguet, futbôl'u zevk için, adresi belli olsun diye oynuyor. Gamsız kafa vuruşlarıyla nam salan Fransız, oralardan affetmiyor.

3 yorum:

  1. trezege nin bende bir söyleşisini okumuştum. türkiyeyi çok sevdiğini oradan bir ev almak istediğini falan söylüyordu. işin dahada garibi bu yönde ona karşı sorulan hiç bir soru olmamasıydı. artık iş imzaya kaldı diyebiliriz.

    YanıtlaSil
  2. tırezege fenere yakışmaz...en azından paraya değmez..
    aziz başkan tırezege-maldonado takasını yapmalı...üstüne de 4-5 milyon dolar alırsa süper olur...

    YanıtlaSil
  3. trezegenin hanımıyla birkaç temasımdan biliyorum,ailesi türkiye'ye gelmekte çok ısrarlıymış.hatta trezege-ribery dostluğundan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki ribery'i de beleşe alabilirse fener bu yıl barselonayla kapışır.yalnız kontenjan yiyebilir ribery.bu da aziz başkanı kara kara düşündürüyor.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...