17 Haziran 2009 Çarşamba

Ferguson Ağır Konuştu: "I don't take lesson i give you lesson man"

İngiltere futbol camiasının Tuncay ve Tugay'dan sonra en sevilen simgelerinden birisi olan (yaşlı kurt) Alex Ferguson dün yaptığı basın toplasında "22 yıldır Man. United'ı yönetiyorsunuz artık toruna torbaya karışmanın zamanı gelmedi mi sir? " şeklinde bir soru soran the Sun gazetesi muhabiri Vince Soodin'e önce dudağını büküp "Bana mı sordun?" dedikten sonra muhabirden "Yes sir yes sir sir yes" şeklinde cevap alınca "I don't take lesson i give you lesson man" diyerek toplantıyı terk etti.

Otoriteler, Ferguson'un alışık olunan tarzından oldukça farklı gözüken bu cevabına ve basın toplantısını terketmesine şaşırmaktan çok İngilizce'de bulunmayan bir deyimi kimden öğrenmiş olabileceği üzerine tartışıyorlar. İngilizce'ye daha şimdiden "Alex Ferguson İngilizcesi" şeklinde bir deyim yerleşirken Ferguson'un toplantıdan ayrılırken uzun bıyıklarıyla dikkat çeken Herald Tribune muhabirini pis pis kestiği de gözlerden kaçmadı.

Ferguson'un toplantıdan sonra Floransa'ya yeni edindiği bir arkadaşıyla buluşmaya gittiği biliniyor ama kulüp yönetimi bu yeni arkadaşın kim olduğunu sır gibi saklıyor.

Vince Soodin kimdir?
Vatani görevini 9. Zırhlı Tugay'da tamamlamış olan Soodin gazetecilik mesleğine ilk adımını askerdeki meslek edindirme kursu ile attı. Uzun süre tugay fotoğrafçısı ve S3 postası olarak zorunlu- gönüllü hizmet veren Soodin, G3 piyade tüfeğini gözü kapalı olarak 12 saniyede söküp takabiliyor.

Dış haberler servisi/ Kaynak haber: the Sun- Sir Alex

5 yorum:

  1. http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=61&go=7199

    Çalmışlar mı ?

    YanıtlaSil
  2. yok dostum, konuştuk ettik; bizden rica ettiler biz de seve seve kabul ettik. gayet düzeyli bir içerik paylaşımı var. ilgin için teşekkürler,

    selamlar, sevgiler.
    :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Wenger'in hikayesi süper onu da yayınlasınlar.

    YanıtlaSil
  5. abi harikasın ya öldüm bittim sporx.te takip ettiğim tek spor sitesiydi bu birleşme süper olmuş aynen devam :D

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...