12 Haziran 2009 Cuma

Fotospor transfer haberciliğini kızıştırdı...

Editörden:
Evet, belki bir çaba gösteriyoruz, insanlara doğru, güncel, yeni haberleri ulaştırmak için. Ama kısıtlı bir kadromuz, kısıtlı kaynaklarımız ve zamanımız var. Bu noktada, eğer bu blog yetmiyorsa, üstatlarımız var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar. Transfer dedikodusu sektörüne girişimizle Fotospor sınır tanımayan haberciliğine devam ediyor. Müthiş haberler Fotospor'da, Fotomaç ve Fanatik gazetelerinin bu ataklara nasıl cevap vereceği ise merak konusu. Daha çok çalışmamız lâzım. Ama anladık ki ustanın eline su dökülmez.


5 yorum:

  1. riykart türkmus. (bizim de bi katkimiz olsun)

    YanıtlaSil
  2. Real başkanı Perez işin suyunu çıkardı

    Çılgın başkan Kaka ve Ronaldo’dan sonra sıra İbrahim Üzülmez’de dedi. Başkan seçildikten sonra transfer çalışmalarına büyük hız verip ardı ardına bombalar patlatan başkanın son gözdesi İbrahim Üzülmez. Beşiktaş’ın emektar kaptanı, çifte kupalı sezonun en önemli oyuncusu olan oyun stilinin yanı sıra saç stiliyle de her zaman tüm dünyanın ilgisini çeken İbrahim’in de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş’taki misyonunu tamamladığına inanan İ.Üzülmez Avrupa’ya açılmanın vakti geldi dedi.

    Memleketi Kocaeli’nde tatilini geçirmekte olan İ.Üzülmez ile bir pastanede buluşan Başkan Perez 3 kupa sözü verdikleri yeni sezonda O’na ihtiyaçları olduğunu ve taraftarlara verdiği sözü hatırlatarak bu transferin bir nefis mücadelesi olduğunu söyledikten sonra yanında getirdiği 19 numaralı Real formasını hediye etti. Bu durum karşısında duygulanan deneyimli sol bekin kulübüyle görüşmek için zaman istediği, İstanbul’a giden ilk otobüsün yarın (yani bugün) saat 16’da olduğunu belirtti. İkili foto muhabirlerine yakalanmamak için pastaneyi ayrı arabalarla terk etti

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz..

    YanıtlaSil
  3. babalar transfer işinin en ateşli, en dövüşlü çağını yaşadılar, yaşattılar. erol user, alp yalman gibi topçu kaçıran villalara hapseden yöneticiler, haberciler artık kalmadı. bosman da çıkınca bu işlerin tadı tuzu da iyice kaçtı zaten. fotospor o yıllara ait ruhun, tadı hala yaşatmaya çalışıyor.ellerine su dökülmez.dökemen kamil.

    YanıtlaSil
  4. helal olsun adamlara arkadaş

    YanıtlaSil
  5. fenerin çaşamba bombasında topuz diye fotosu konulan eleman cangele =)

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...