11 Haziran 2009 Perşembe

Sercan Yıldırım, Topuzluğa soyundu: Fener'de oynamam


Fenerbahçe'nin transfer etmeyi planladığı Bursaspor'un başarılı futbolcusu Sercan Yıldırım, Türkiye'de birlikte çalışmak istediği tek teknik direktörün Frank Rijkaard olduğunu, diğer teknik adamlarla çalışmayı düşünmediğini söyledi.




Avrupa'ya transferi de gündemde olan Sercan Yıldırım, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'dan söz aldığını hatırlatmakta ve şimdi yönetimden bonservis konusunda kolaylık beklemekte. Eğer yönetim Sercan'ın bonservisini makul bir seviyeye çekerse, Avrupa'daki görüştüğü kulüplerden birine yada Türkiye'de Galatasaray'a imza atacağını belirterek, "Herkes bilsin ki seneye ne Bursaspor nede Fenerbahçe formasını giyeceğim, beni önümüzdeki sezon ya bir Avrupa takımında yada Türkiye'de Galatasaray'da göreceksiniz" şeklinde oldukça iddialı bir açıklama yaptı.

Efgan Erciyas Menajerimiz Değil!
Geçtiğimiz günlerde Sercan'ın adı Fenerbahçe ile anılmış hatta ön sözleşmeyi imzaladığı bile edilmişti. Sercan'ın babasına göre, bu iddiaları Efgan Erciyas adındaki bir menajer yaydı ve tamamen asılsız. Kenan Yıldırım bu konu için "Efgan Erciyas bizim menajerimiz değil, kendisi bu konuda bazı basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuş, belki kendisini bizim menajerimiz olarak tanıtıp Fenerbahçe ile de görüşmeler yapmış olabilir, ama bizim bu konuyla hiçbir ilgimiz yok ve o kişi de zaten menajerimiz değil" diyerek bu iddiaları yalanlamış oldu.

Red Red West Basın Ajansı @ 11-06-2009

2 yorum:

  1. liverpool'a gitceğine galatasaray'a gelsin

    YanıtlaSil
  2. nedense kimse fener'de oynamak istemiyor

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...