18 Haziran 2009 Perşembe

Wenger Trabzon yolcusu mu?

Yorucu bir sezon sonrası ailesinin elini öpmek için Fransa'ya dönen Arsenal hocası Arsene Wenger'den haber alınamıyor.

Kurt hocanın ailesi, Wenger'in kurt gibi acıktığını ve biraz turta almak için evden çıktığını belirtirken, gözü yaşlı annesi de: "Cep telefonunu bile yanına almadı. Sadece biraz bozuk alıp evden çıktı. O yüzden fazla uzağa gitmiş olamaz." diye ekledi.

Olayı duyan Clichy, Toure, Sagna ve Gallas, beraber tatil yaptıkları Cannes'dan alelacele hocalarının ailesinin evine gelirken, Van Persie sakatlığı nedeniyle tatilini yarıda bırakamadı. Olayla ilgili soruşturmalara başlayan Fransız polisi, kurt hocanın eski hasmı Mourinho'yu merkeze götürürken diğer yanda savcılıktan çıkan izinle evinde aramalar da yaptı. Portekiz'linin her maç elinden düşürmediği o meşhur not defterini ele geçiren polis, defter üzerinde Drogba'nın karakalemle çizilmiş nü portresi haricinde kaydadeğer bir şey bulamadı.

Olayla ilgili soruşturmaya alınan mahallenin turtacısı Alex Revierre ise, "Buraya hergün onlarca teknik direktör geliyor. Ünlülerin turtacısıyım ben. Nerden hatırlayayım Wenger geldi mi gelmedi mi alala yaa!! Bırakın da işimin başına geçeyim. Ufaklığa bıraktım dükkanı zaten tedirginim." sözleriyle adamı iyice işkillendirmesine rağmen polis, dükkanda gördüğü Blanc'tan tut Deschamps'a, hatta Hüseyin Kalpar'la, hatta ve hatta Ertuğrul Özkök'le çekilmiş fotoğraflarının hatrına turtacıyı serbest bıraktı.

Akşam saatlerinde Toulouse Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir görgü tanığı ise, Wenger'in turtacıya girmeden önce yolda top sektiren Senegal asıllı bir çocuğa rastladığını ve onu takibe aldığını belirtirken aynı saatlerde sorguya Lyon'dan katılan bir genç, Wenger'i Lyon'un bir banliyösünde çocukları ipe bağlamış vaziyette tek pas yaptırırken gördüğünü söyledi. Gecenin bir yarısı zırt pırt Wenger'in ailesini arayıp "Eğer yarın akşam saat 5'e kadar 3 milyon doları Şanzelize'ye getirmezseniz oğlunuzu unutun kehkeh" diyen münasebetsizin ise, kurt hocanın bu seneki performansından dolayı gözden çıkardığı Bendtner olduğu anlaşıldı.

Arsenal Sportif Hizmetler A.Ş Genel Müdürü Kevin Ramsey olayla ilgili basın toplantısında, "Her nereye giderse gitsin, çok kaliteli transferlerle ülkeye döneceğinden kuşkumuz yok. Hocamızın arkasındayız" beyanatında bulunurken, olaydan 2 gün önce çok sürpriz ve bomba gibi bir kurt hocayla anlaştıklarını ve 2 gün içinde imza attıracağını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise suskunluğunu koruyor.

Alex Revierre kimdir?


Marsilya'nın en meşhur turtacısı. Kruvasanlarının tadından yenmez. ISO 9001 belgeli, kalitede ve hijyende tek adres...

2 yorum:

  1. trabzon arsene wenger gibi bi hocayla ilgilenmemeli..
    trabzonun aradığı hoca bülent uygun gibi olaya teknolojik açıdan bakabilen bir hoca olmalı...

    YanıtlaSil
  2. mourinho'nun da ressam olduğunu öğrendik.adamda her türlü yetenek var
    ayrıca üstteki yoruma kesinlikle katılıyorum.arsene wenger artık torun torbaya karışmalı.trabzon gibi başarıya aç bir klube bülent uygun ya da yılmaz vural yakışır.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...