11 Haziran 2009 Perşembe

Ronaldo Beşiktaş'a "beni alın" dedi...

Sezonu şampiyon bitiren Beşiktaş'ın başarısı yurt dışında da büyük yankı yaptı. Önde gelen takımlarda oynayan sansasyonel futbolcular vizyonu ile öne çıkan Mustafa Denizli ile çalışmak için fırsat kolluyorlar.

Beşiktaş yönetiminden gelen bir habere göre Ronaldo da Denizli ile çalışmak isteyen futbolcular arasında. Başkan Demirören'e "beni alın" diye haber gönderen (faksla) Ronaldo'nun transferi için düğmeye basıldı. Ronaldo transfer düğmesi Button İthalatçılık tarafından yapılıyor ve şu an üç büyük kulüpte bu düğmeden var. Trabzonspor'da ise Ronaldo Transfer Düğmesi'nin sezon başında törenle faaliyete açılacağı duyuruldu.


Beşiktaş yönetimi Ronaldo'yu takımda görmek için mali kaynak arayışına başladı. Fakat faks gönderen Ronaldo'nun hangi Ronaldo olduğunun bilinmemesi kulübe para aktaracak yatırımcıları rahatsız eden bir konu. Başkan Demirören bugün ikindiden sonra kurmaylarıynı toplayarak Ronaldo düğmesini yapan firmayı arayıp, bu düğmenin hangi Ronaldo için yapıldığını öğrenecek.

Brezilyalı, göbekli eski Ronaldo'nun özellikle Türk yemekleri ve gece ortamı için Türkiye'yi tercih edebileceği söyleniyor. Yeni Ronaldo ise şu sıralar Ürgüp'te tatil yapıyor. Beşiktaş muhabirimiz Faruk Yiğit'e göre Cristiano Ronaldo yarın Peri Bacaları'nda bir balonda Sinan Engin'le bir güreşme yapacak.

Faruk Yiğit kimdir?
Türk futbolunun Manisa tarzanı olarak belleklere yerleşen Faruk Yiğit, çılgın deli oyun stili, rakibi şampuanla karışık sigara kokusuna boğarak oyundan düşüren saçları ve ikili mücadelelerdeki vandal tavrıyla büyük kulüplerin gözdesi olmuş; Kocaelispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda zamanın en büyük transferi olarak nitelenmişti. Faruk Yiğit'in futbolu bırakıp bırakmadığı ise belli değil. Tribünde otururken bir anda elindeki sigarayı atıp maça girebildiğinden, her an her maçta karşımıza çıkabilecek müthiş bir yetenek, bir futbol aşığıdır.

7 yorum:

  1. süpersin abi :) hayırlı olsun blog...

    YanıtlaSil
  2. bir defa ronaldo ile yusuf beraber oynayamaz..bu yüzden ronaldo'nun transferi gereksiz olur.
    ayrıca türkiye süper lig'i deneyimi olmayan genç bir isimden bahsediyoruz..

    YanıtlaSil
  3. ama beraber oynayamazlar diye, beşiktaş tutup ronaldo'ya ayrı bir saha yaptırmamalı bence. bu parayı flaş transferler için harcamalı.

    YanıtlaSil
  4. eger ronaldo ingiltere'de yaptigi gibi;
    mac icinde sortunun altindan alet edevati karistirirsa hic oynayamaz, ozellikle ibrahim uzulmezle cok ters gelir, o huyunu unutursa oynar nolcek

    YanıtlaSil
  5. faruk şu an gebzespor'da daha kilolu şekilde stoper pozisyonunda oynamaktadır. arkadaşlarına "siz gidin ben geride beklerim" diyor maç esnasında..

    YanıtlaSil
  6. bilgilendirme için çok teşekkürler talento. gebze'li arkadaşlarımızdan güncel faruk fotoğrafları bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. an itibariyle ronaldo'nun düğmesini kaçıran mafyanın 10 milyar dolar fidye istemiş.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...