22 Haziran 2009 Pazartesi

Villa, Fener’e!

Ronaldinho, Eto’o, Kaka, Cristiano Ronaldo, Messi, Buffon transferlerinde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, taraftarlarına müthiş bir sürpriz yapma peşinde. Dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katarak Fenerbahçe’yi 3 yıl üst üste şampiyon yapmak isteyen Aziz Yıldırım, çok gizli bir transfer için özel transatlantiği ile İtalya’ya gitti.

Rüya takım kurma peşinde olan Yıldırım, dünya yıldızları ile neden anlaşma sağlanamadığını anlamış görünüyor. Gökhan Emreciksin transferinden ders alan Fenerbahçe yönetimi, yıldızları nasıl kadrosuna katacağını artık biliyor.

Eğlence Olanakları

Fenerbahçe’nin en büyük eksiği; gece hayatını seven yıldız futbolcular için yetersiz alt yapısı bulunması. Türkiye çapındaki yıldız oyuncular için İstanbul geceleri yeterli iken dünyaca ünlü yıldızlar için çok daha fazlası gerekiyor. Bu nedenle Villa Certosa’yı Fenerbahçe’ye kazandırmak için çalışmalara başlayan yönetim, sona çok yakın.



Berlusconi ile her konuda anlaşan Fenerbahçe yönetiminin Villa’nın tapusunu elde etmek üzere olduğu ancak ufak pürüzler kaldığı gelen bilgiler arasında. Futbol otoriteleri, Sardinya adasındaki ünlü malikane sayesinde Fenerbahçe’nin artık dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna rahatlıkla katabileceği görüşündeler.

Real de Devrede

Transfer piyasasını alt üst eden Real Madrid de Villa’nın peşinde!

Transfer sezonu müthiş bir giriş yapan ve Kaka ve Cristiano Ronaldo’ya mor beyazlı formayı giydiren Florentino Perez; yeniden Los Galaktikos haline gelen Real Madrid’in kapris dolu yıldızları için bu Villa’ya ihtiyaç duyuyor. Özellikle Ronaldo’nun sözleşmesinde bulunan “gece alemleri” maddesindeki koşulları karşılamak için Villa Certosa’yı isteyen Perez, Yıldırım’a sürpriz bir teklif ile gelebilir.

Sürpriz Teklif

Fenerbahçe başkanının mali olanakları karşısında çaresiz kalan Perez’in, Yıldırım’a "Villa bir hafta sizin bir hafta bizim olsun" önerisinde bulunmaya hazırlandığı söylentileri, dilden dile dolaşıyor.

Yıldırım’ın cevabı ne olur bilinmez ama Villa’nın sarı lacivertli bayraklarla donatılması an meselesi gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu esirgemeyin...