16 Haziran 2009 Salı

Cimbom’a Çek Bir Golcü Daha



Galatasaray, bu sezon 20 golle gol kralı olan Milan Baros’a aradığı partneri buldu! Hem de dünya otoritelerinin mevkisinin en iyi oyuncularından biri olarak gösterdiği bu oyuncu Baros’un vatandaşı! Sarı kırmızılıların ultra gizli bir operasyon ile görüştüğü bu golcü Tomáš Ujfaluši’den başkası değil.

Baros’un bu sezon yaşadığı iletişim problemini bilmeyen yoktur. Saha içerisinde takım arkadaşları, teknik heyet, yönetim ve hakemler ile iletişim kurmakta zorluk çeken futbolcu; rakip takım oyuncularına pas verme, kornerlerde yanlış pozisyon alma, ezeli rakiplere karşı yeterince hırslı oynayamama ve bol bol gereksiz sarı kart görme gibi sorunlar yaşadı.

Diğer golcülerinden istediği verimi alamayan Cimbom, hem gol yollarındaki sorunları çözmek hem de Baros’a anlaşabileceği bir dost edindirmek için Çek golcü ile temasa geçti. 1996-2000 yılları arasında Sigma Olomouc forması ile çıktığı 100 maçta 4, 2000-2004 yılları arasında Hamburg forması ile çıktığı 105 maçta 2, 2004-2008 yılları arasında Fiorentina forması ile çıktığı 123 maçta 2, 2008-2009 sezonunda Atletico Madrid forması ile çıktığı 24 maçta 0 ve yine aynı sezonda antrenman forması ile çıktığı antrenmanlarda 10’a yakın gol kaydeden Çek golcü Galatasaray’a aşırı sıcak bakıyor.

Bu bakışlardan rahatsız olan yöneticiler olmasına karşın başkan Adnan Polat’ın Ujfaluši’nin transferini bitirmek adına başta Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören olmak üzere tüm rakiplerini ekarte etmek için elinden geleni ardına koymayacağı söyleniyor. Rijkaard’ın da olumlu rapor verdiği Çek golcü ile MSN üzerinden görüşen Haldun Üstünel’in cevap olarak aldığı göz kırpma smiley’i bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırdı.

Tomáš Ujfaluši kimdir?

Tomáš Ujfaluši (d. 24 Mart 1978, Rýmařov) La Liga takımlarından Atlético Madrid'de forma giyen Çek defans futbolcusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu esirgemeyin...