18 Haziran 2009 Perşembe

Bobo’yu Aldılar


Sonunda beklenen oldu ve Bobo, yuvadan uçtu! Fransız ve Yunan takımlarının peşinde koşmaktan yorulduğu Bobo’yu yakalamayı başaran Marsilya, Bobo’yu resmen renklerine bağladı.

Mehmet Topuz tetikledi!

Alınan bilgilere göre Bobo’nun transferindeki en önemli neden Beşiktaş’ın Mehmet Topuz’u elinden kaçırması. Her fırsatta Mehmet Topuz ile aynı takımda oynamak istediğini dile getiren Bobo’nun yakın arkadaşlarına “Kırk yılda bir, bir şey istiyoruz; o da olmuyor. Daha da durmam burada hacı” dediği bildiriliyor. Yakın arkadaşlarından birinin de “Doğru söylüyorsun kardeşim. Nazının geçmediği yerde ne işin var?” şeklinde gaz vermesi sonucu Beşiktaş ile yollarını ayırma kararı olan Brezilyalı, bu kararını Yıldırım Demirören’e iletti.

İşte Transferin Perde Arkası

Demirören’in futbolcusuna hak verip transferi konusunda her türlü kolaylığı yapacağını söylemesinin üstünden henüz 1 saat 15 dakika geçmişti ki Galatasaray’ın başarılı stoperi Servet’i transfer etmek için İstanbul’da bulunan Marsilya temsilcileri Beşiktaş ile temasa geçti. Siyah Beyazlılar ise Marsilya’nın “8 milyon avrodan ne bir kuruş çok veririz ne de az” teklifine anında olumlu cevap verdi. Böylece Bobo ile geçtiğimiz yıl ön protokol imzalayan Fransız ekibinin önünde tek engel kalmıştı: Futbolcunun eşini ikna etmek!


Bobo’nun eşinin ve çocuklarının Türkiye’yi çok sevdiği ve ayrılmayı düşünmedikleri biliniyordu. Bu durumun farkında olan Fransız temsilcileri, Raquel’e Fransa’nın en büyük Türk mahallesinde 3+1 villa sözü vermesi üzerine bu engel de ortadan kalktı.

Böylece Servet’ten sonra Bobo’yu alan Marsilya, 8 milyon avro verebileceği yeni bir oyuncunun peşine düştü. Marsilya’nın yeni hedefinin Fenerbahçe’de top koşturan Selçuk Şahin olduğu, gelen dedikodular arasında.

Beşiktaş ise Bobo’nun transferinden gelen 8 milyon avronun üzerini tamamlayıp Galatasaray’ın da peşinde olduğu Liverpool’un genç Hollandalısı Ryan Babel’e siyah beyazlı formayı giydirmenin hesaplarını yapıyor.


Bobo kimdir?

1.86 boyunda ve 85 kilo ağırlığında olan Bobo, evli ve lise mezunu.

1 yorum:

  1. ehahah gece gece gülmekten gözlerim doldu.

    çok sporx okuyoruz bu dönem evet.

    nevrochoatica kimdir?

    Tam Adı : Dos Carlos Santos Mantos Hantos Mantolonos Nevrochaotica

    Doğum Tarihi : 01.01.1995 (askere geç gitsin diye yazdırmamışlar bi süre)

    Doğum Yeri : Mamak Büyükdoğum

    Mevki : Kaleci-oyuncu

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...