18 Haziran 2009 Perşembe

Galatasaray Portakal'lara Kancayı Taktı!

Galatasaray'da portakal operasyonu hızlı bir şekilde devam ediyor. 2008 sezonunda turuncu forma tercihiyle Hollanda'nın "total futbol" ekolüne geçiş operasyonunu başlatan Galatasaray sezon biter bitmez yaptığı Rijkaard transferiyle niyetini belli etmişti.

Galatasaray şu sıralar Real Madrid'in beyni ve Avrupa Şampiyonası'nın en klas isimlerinden Sneijder ile birlikte Liverpool'un PES'te "Speed Daemon" kategorisinde yer alan oyuncusu Ryan Babel'i renklerine bağlamanın peşinde. Aldığımız haberlere göre Haldun Üstünbel oyuncuları sarı-kırmızı yerine portakal rengi renklere bağlamaya çalışarak milli duygular üzerinden ajitasyon yapacak. İki oyuncu da dünya futbolunda 2. Portakal Devrimi fikrini kabul ederlerse, Galatasaray gelecek sezon maçlara portakal rengi formayla çıkacak. Psikanalizin babası Sigmund Freud'a göre portakal rengi rakip takımlar üzerinde yoğuşmalı kombi etkisi yapıyor. Rakipler de sıcak basınca oyuna asılmıyorlar.

SporX kaynaklarını kullanarak yaptığımız araştırmalara göre Rijkaard transferinin ardından eğer Sneijder ve Babel transferi de biterse Galatasaray, total transfer politikası izleyecek. Bunun neticesinde Galatasaray'ın Rijkaard ve Neeskens'in bağlantılarını kullanarak Van Brukelen, Ronald Koeman, Van Tiggelen, Erwin Koeman, Marco Van Basten, Aron Winter, Kan Wouters gibi isimleri de kadrosuna katıp 1990'daki kadroyu yeniden biraraya getirecek. Federasyona yabancı sınırlalamasının 14+3'e çıkarılması için başvuru yapan Cimbom'un planı tutarsa, o yıllardan beri kendini geliştiren Van Brukelen hem kaleci hem oyuncu olarak oynayacak.


Tüm bunların olabilmesi için önce Ryan Babel transferindeki pürüzlerin temizlenmesi gerekiyor. Bu işlem için Adnan Bezgin dün sabah MAKİTA GA9020KX marka pürüz temizleme makinesiyle birlikte İngiltere'ye uçtu.

Makita GA9020KX nedir?
2200W'ta çalışan ve dakikada 6600 devir yapan çanak fırçalı, 230 mm'lik GA9020KX aslında bir taşlama makinesi. Taşlayarak kesme, fırçalama, zımparalama işleri yapabilen aygıt, solaklar için kolay kullanım sunmasıyla birlikte düğmelerine kolay basılmasıyla ünlü. Sağ kanattan karoya girdiğinde, öndireğe doğru muz çapaklar atması dolayısıyla oldukça yoğun olarak tercih ediliyor. Makita GA9020KX, 2009 yılında Dewalt DW-341K dekupaj testere ile oldukça uyumlu bir sezon geçirmişti.

3 yorum:

  1. hocam arda'yı araya sıkıştırmışsın ama bu takımda arda'ya gerek yok bence. arda'yı heybeliada'ya göndermeli

    YanıtlaSil
  2. ben ziya şengül yorumları, şansal büyüka yorumları dinleyen bir insanım. son 3 senede öğrendiğim bir şey varsa, ki binlerce kez duyduğum bir cümle olmasındandır, "arda her takımda oynar hocam..." ha gün gelir bu kriket takımı olur, gün gelir fenerbahçe olur onu bilemem.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...