3 Temmuz 2009 Cuma

Beşiktaş'ta Nihat Gerginliği

Beşiktaş'ın İspanyol ekibi Villareal'den transfer ettiği eski ve yeni futbolcusu Nihat Türkiye'ye geldi. Kısa bir süre sonra imza atması beklenen Nihat havaalanından direkt Beşiktaş tesislerine giderken, tesislerdeki çeşitli sözleriyle gerginlik yarattı.

Henüz tesislerden içeri girer girmez takımı antrenman yaparken gören Nihat'ın, "Bu da antrenman mı ya, Avrupalı çözmüş olayı, bizim daha 40 fırın, nasıl diyorsunuz, sembrar, ekimeko, no. no lo era.. hah ekmek, ekmek yememiz lâzım..." diye yorum yapması gerginliğin başlangıcı oldu.

Tesislerde çeşitli incelemelerde bulunan Nihat'ın sürekli "İspanya'da futbol başka yani comestai muy extraño.", "Kulüp yönetmek profesyonel bir iştir, bu havlunun burda durmaması lâzım.", "Bana İspanya'da a la Turco derler, yani Müthiş Türk, buraya geliyorum "la Nihat" diyorlar, bu bir saygısızlıktır." gibi cümlelerle havaya civaya girmesiyle Beşiktaş'ın kademeli futbolcusu İbrahim Üzülmez "Ben bu takımın kaptanı sayılırım artislik yapma, kulüpte terlikle dolaşma, madem İspanya'da seni seviyorlar, iyi ama bizim için Beşiktaş taraftarının gönlünü fethetmek daha önemli" diyerek Nihat'a sataştı.

Tartışma büyürken araya İbrahim Toraman'ın da girmesiyle taraflar arasında arbede yaşandı. Olaya karışan emektar topçu Yusuf'un "İspanya sonuncusu takımda 2 sene yedek bekledin diye beyaz Türk mü oldun lan!" demesi üzerine ispanyolca küfreden Nihat o hırsla antrenman sahasına çıkarak boş kaleye 20 gol attı. Olay yerine gelen başkan Demirören taraflara yüce divanın ceza vereceğini ve Nihat için ayrı bir tesis yaptırılacağını belirtti.

Nihat'ın bugün ya da yarın, belki de hafta sonu ya cumartesi ya da pazar resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

5 yorum:

  1. nihat'ı fenerbaçe alacak diyorlar. nihat lütfen fenere transfer ol. seni çok seviyoruz.
    memet topuz gibi sen de aklını kullan feneri seç.

    YanıtlaSil
  2. eğer beşiktaşlıysan ve nihat'ı bir an önce beşiktaşta görmek istiyorsan böyle şeyler söyleme. çünkü beşiktaşla anlaşması durumunda nihat'ın bedelli askerliği yanıyor. uzun dönem yaparsa askerliği, bu sezon yalan olur benden söylemesi.

    YanıtlaSil
  3. büyükanıtpaşa devreye girmiş. bedelli askerlikten sonra fenere imza atacakmış.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...