11 Haziran 2009 Perşembe

Kırmızı Şeytanlar Abdolkarima Benzamah'ı istiyor


Transfer kazanı kaynıyor. Bu kazanın en konuşulan isimlerinden biriyle ilgili yeni bir haber ulaştı elimize. "Oğlumpike Liyonnais" tabir edilen Olimpik Lyon'un 21 yaşındaki başarılı futbolcusu Kerim Benzema Manchester United yolunda...

Cezayir asıllı genç golcüye kancayı takan yaşlı kurt Alex Ferguson, Benzema ile Carlos Tevez'in boşaldığı yeri doldurmayı düşünüyor. Takımda hangi pozisyonda oynadığı belli olmayan Tevez'in bu sene ManyU'dan ayrılacağı kesin gibi.

Konu hakkında açıklama yapan Lyon başkanı Jean Michel Aulas, "Karima, Benzemaz Kimse Sağna" şarkısını söyleyerek oyuncusunu gitmemesi konusunda teşbih etmeye çalıştı. Aulas, "Benzema paha biçilemez bir oyuncu, henüz 21 yaşında ve Lyon'un geleceği onun gibi oyuncuların elinde" diyerek adamı zora soktu.

Daha önce yapılan röportajlarda İspanya'da futbol oynamak istediğini dile getiren Benzema ise, Manchester'in kendisiyle ilgilenmesiyle ilgili olarak; "İlgi güzel bir şey. Tabii ben oral evreyi biraz hızlı geçirmişim. Memeden erken kopunca tabii ilgi çok önemli oluyor çocukta. Açıkçası hoşuma gitmiyor diyemem ama insanlardan böyle almalı satmalı bahsedilmesi garip. Tamam satılayım. Ama satılacaksam da adam gibi, insan gibi satılayım. Giderken kulübüme para kazandıracaksam sorun yok." şeklinde yorum yaptı.

Kerim Benzemez, şimdiye kadar 112 maç yaptı; bu maçlarda 43 gol, 11 asist ve 2 top çalmayla oynadı.

Machester United'in Lyon'a 25 milyon yavro teklif edeceği tahmin ediliyor. Lyon'sa Benzema'yı 40 milyondan ucuza kaptırmamaya kararlı.

Konuyla ilgili detayları telegraph'ın tellerinden okuyabilirsiniz.

1 yorum:

  1. takımına para kazandırmadan gidemez, eğer böyle bir hata yaparsa tesislerden içeri de giremez kantinden beleş oralet de içemez..

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...