15 Haziran 2009 Pazartesi

Galatasaray Lincoln’ü Satıyor!



Galatasaray’ın bu yıl en sorunlu oyuncusu olan Lincoln’e teklif yağıyor. Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan ve daha önce David Beckham’ı kadrosuna katan Los Angeles Galaxy, teklif kervanına katılan son takım.

Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Olimpik Lyon, Marsilya, Milan, Juventus, Porto, Benfica, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımların daha önce Lincoln için Galatasaray’ın kapısına dayandıkları biliniyordu. Ancak tüm bu kulüplerden daha istekli bir şekilde Galatasaray’ın kapısına dayanan ve hatta kapı deliğinden içeriyi gözetleyen takım ise Los Angeles Galaxy.

David Beckham’ı transfer ederek tüm dünyadaki genç kızların tuttuğu tek futbol takımı haline gelen Los Angeles Galaxy, ünlü futbolcuyu Milan’a kaptırmanın üzüntüsünü yaşarken bir başka bomba patlatmaya hazırlanıyor. Futbol otoritelerinin Messi’nin veliahdı olarak gösterdiği Lincoln için hiper-astronomanyak bir teklif yapması beklenen LA Galaxy, transfer piyasasını alt üst edecek gibi.

İç transferde görevli Adnan Sezgin ile görüşerek farklı bir taktik izleyen LA Galaxy yöneticileri, Lincoln’ü takımlarında görmek için her şeye yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Bu çerçevede Lincoln için Hido’lu Orlando Magic’i devirerek 2009 NBA Şampiyonu olan LA Lakers’ın süperstarı Kobe Braynt’ın yanı sıra takımın dünyaca ünlü tek ismi Landon Donovan’ı, sakatlık konusunda uzman doktorlarını ve 94 milyon avroyu gözden çıkaran LA Galaxy, böylece C. Ronaldo transferini gölgede bırakmak istiyor. Los Angeles Galaxy’nin Lincoln’e ise aylık 15 milyon YTL maaş vermesi bekleniyor.

Ancak Frank Rijkaard’ın Galatasaray’ın başına gelişi ile yan çizen Lincoln’ün, Galaxy’den gelen bu teklif karşısında yakın çevresine “Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda bu teklifi reddetmek zorundayım” dediği bildiriliyor. Oyuncuyu elden çıkarma peşinde olan Galatasaray ise böylesine bir teklife dahi olumlu yanıt vermeye hazır.

4 yorum:

  1. Bu futbolcu Linkoln değil amerikalı bilim adamı abraham linkoln.

    YanıtlaSil
  2. ibrahim amcanın konuyla ne alakası var ki?

    YanıtlaSil
  3. abraham licoln, cassio lincol'ün uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaktan akrabasıymış.

    YanıtlaSil
  4. 94 milyonu kaçırmaması lazım galatasarayın..böyle para ayda yılda bir gelir...:)

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...