15 Haziran 2009 Pazartesi

Beşiktaş Saha'ya çıkıyor


İngiliz golcü Wayne Rooney'de umduğunu bulamayan Kartal rotayı, geçtiğimiz sezon Machester United'tan Everton'a geçen Louis Saha'ya çevirdi.

Başkan Demirören şu sıralar Saha transferini bitirmek için İngiltere, Fransa ve Antalya'da bulunuyor. Saha'yı bonservisiyle birlikte almayı planlayan Demirören eğer para artarsa Saha'nın eski takım arkadaşı Tevez'i kiralamayı deneyecek. Bulgaristan basınında çıkan haberlere göre iki futbolcu da Demirören'in son kararını vermesini bekliyorlar. Afrikalı golcü Yeboah ise yaptığı açıklamada Saha ile iyi bir ikili oluşturacağını, Tevez de gelirse iyi bir üçlü oluşturacağını, eğer İbrahimoviç de gelirse Beşiktaş'ta süper bir dörtlü oluşturacaklarını söyledi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasının Milan'ın emektar oyuncusu Maldini için bir vitrin olduğunu belirten Saha ise, Maldini'nin transfer edilmesi halinde kendisinin kaptan olması gerektiğini açıkladı. Başkan Demirören'in Saha transferiyle ilgili son noktayı bugün koyması bekleniyor, o yüzden biz de yazımızı nokta koymadan bitiriyoruz

Louis Saha kimdir?
Daha önce Fulham'dan Machester United'a 13 milyon dolara transfer olan Saha topu sol ayağıyla oynuyor. Genellikle sağ ayağıyla topu durdurup solla vuran Saha, bazen aşırtma da yapabiliyor. Çizgiye yakın oyun stili ve ani içeri dribbling'leriyle takımına bir sezonda ortama 1-20 gol arası gol kazandırabilen oyuncunun ortaları genelde ön direğe düşüyor. 30 yaşındaki Saha 1.85 boyunda ve 2778.685845 ons ağırlığında. Sahada oldukça yırtıcı olan Saha'nın günde üç tavuk yediği ve çok koştuğu için bir maçta 13 kilo kaybettiği söyleniyor.



Son dakika: Serdar Bilgili'nin konuyu CAS'a taşıyor. Gelişmeler hemen sonra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu esirgemeyin...