17 Haziran 2009 Çarşamba

Yeni M. Topuz Vakası mı?

Ankara’da yaptığı yeni transfer hedefi açıklaması ile Türkiye’yi çalkalayan Adnan Polat’ın bu açıklamasının üzerinden henüz çok kısıtlı bir zaman geçmişken yayılan dedikodular Aziz Yıldırım’ın bu isme sarı lacivert formayı giydirmek istediği yönünde.

Peki, kim bu dünyaca ünlü yıldız?


Adnan Polat’ın bahsettiği yıldız oyuncu; genç, orta yaşlı ve ihtiyar tüm erkeklerin sevgilisi, Angelina Jolie!

Başkan Polat’ın Galatasaray’ın başına gelir gelmez bastığı düğme ile başlatılan ve 2 yıldır süren çok gizli bir operasyon doğrultusunda yürütülen transfer görüşmelerinin hangi aşamada olduğu hakkında dışarı herhangi bir bilgi sızmış durumda değil. Ancak başkanın geçtiğimiz günlerde, gazetecilerin ısrarlarına dayanamayıp ağzından kaçırdığı bu sır transfer görüşmesi Cimbom’a pahalıya patlayabilir.

Kara Kartalın pençesinden kaptığı Mehmet Topuz ile Türkiye’de büyük ses getiren Aziz Yıldırım’ın bu kez Dünya transfer piyasasında yeri yerinden oynatmak istediği biliniyor. Bu amaçla Haldun Üstünel ve Yıldırım Demirören’i takibe aldıran Aziz başkan, hem Galatasaray’ın hem de Beşiktaş’ın yurt dışı transferlini adım adım izliyor.

Polat’ın ağzından çıkan bakla ile hemen harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, Jolie ve Brad Pitt ile temasa geçti. İkilinin daha önce tatil için Türkiye’de bulunduğu biliniyor. Türk insanını az çok tanıyan çiftin kararı ise gerçekten merak konusu.

Eğer Yıldırım, bu transferi bitirebilirse güzel yıldız için Şükrü Saraçoğlu’nda muhteşem bir imza töreni düzenleyecek. Aziz Yıldırım’ın bu imza töreninde Angelina Jolie’ye de “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” yazılı şapka giydirmesi bekleniyor.

1 yorum:

  1. Gözümüz aydın Haim Fresco devreye girmiş Angelina Jolie için.

    Ama şirketleri çocuğa emanet ettiği için fazla vakit ayıramadan geri dönmüş.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...