22 Haziran 2009 Pazartesi

Barcelona'yı Öperiz!

Daum, bu yıl kuracakları kadroyla değil Türkiye ve Avrupa, yıkılmaz denen Barselona'yı yıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Ekibimizi beş çayında ağırlayan Daum, kekin dibinin tutmasına ve istediği gibi kabarmamasına sinirlense de, ekipten arkadaşların yaptığı bikaç espiri sayesinde gerginlik azalarak, sohbet samimi bir ortamda gerçekleşti.

Başkan'ın hedef olarak gösterdiği "Rakibi Öpen Futbol" anlayışının, aslında "Total Futbol un Türkiye'ye uyarlanmış hali" olduğunu elleriyle destekleyerek anlattı.
Kafasını ileri geri oynatıp, saçlarını sallayarak konuşmasıyla tanınan Daum'u sohbetin bu dakikalarında tutamadık, yine sallanan Daum kaşlarını da oynatarak" Total Futbolu olduğu gibi alsan getirsen, oyuncu yapısı müsait değil, Türkiye'de oynatamazsın. En az 3 yıl beklemen lazım" diyerek hiddetlendi[5.3]

Top yapma, ayağa oynama, verkaça girme ve pasa kaçma gibi geleneksel mantıkları da unutmadıklarını, modern futbol anlayışlarına mutlaka monte edeceklerini söyleyen Daum, Türk'ün gücünü dünyaya göstermek için federasyonun yabancı kısıtını kaldırması gerektiğini söyledi.

Çok sinirli göründüğü ile ilgili bir sorumuza, "Aslında gayet sakin, normal bir insanım, Almanca kaba bi dil olduğu için öyle görünüyorum. Konuşurken, bazen o kaba havanın etkisine girip gaza gelince kabalaşabiliyorum. Kaldı ki böyle bi dilde kibar konuşmanın imkanı yok" dedi.

Getirdiğimiz fıstıklı-cevizli karışık (2 kilo) baklavaya da çocuklar gibi sevinen Daum, "Olm bunu asıl Antep'te yiyceniz yaa" diyerek bizi şaşırttı.

1 yorum:

  1. Galatasaray ve Barcelona artık iki kardeş takım. İkisi bir olup Fener'i öpmesin sonra.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...