11 Haziran 2009 Perşembe

Cambiasso transferi suya mı düşüyor?

Galatasaray'ın çok gizli bir operasyonla renkleriyle bağlamak istediği Cambiasso transferi suya mı düşüyor?

Galatasaray 8 senedir çok gizli bir transfer operasyonu yürütüyor. Hedefteki isim Esteban Cambiasso. Daha önce medyada bu transferle ilgili, içeriden gelen bilgilere bağlı haberler yapılmış ama tam da yapılamamıştı. Çünkü Galatasaray yöneticileri bu 8 yıllık emeğin boşa gitmemesi için, bu konuda haber yapan muhabirlere ikdisadi tedbir kararı koyduruyorlar.



Cambiasso'nun Galatasaray'a gelmek istediği ama Inter'in hocası Hoze Morrinyo'nun takımının en kilit ismi olarak gördüğü rüzgarın oğlu Esteban'ı bırakmaya yanaşmadığı söyleniyor.

Adnan Sezgin bu olayı çözmesi için eski Fenerbahçe başkanı Ali Şen'den yardım istedi. Futbol dostluk kardeşlik tribinde bir açıklama yapan ve herkesle olduğu gibi Mourinyoh ile de iyi dost olduğu bilinen Ali Şen maalesef daha önce yaşanan bir sorun nedeniyle İtalya'ya giriş yapamıyor.

Haberleri iletmeye devam edeceğiz...

Cambiasso Kimdir?
Inter'de göbekte oynayan kel.

4 yorum:

  1. Linderoth çok iyi işler yapıyor, Cambiasso'ya hiç gerek yok. Hatta Mehmet Topal da satılmalı. Ondan gelecek para ile Aslantepe bitirilmeli.

    YanıtlaSil
  2. bence mehmet topal satılıp parasıyla linderoth tedavi ettirilmeli. sağlam yaparlartsa onu satıp yaman oğlu estebanı alabiliriz.

    YanıtlaSil
  3. sezon sonuyla birlikte; kadrodaki kel oyuncu kontenjanı açılacağından, transferi isabetli olur.

    YanıtlaSil
  4. galatasarayımız'da, suat'tan sonra kel kontenjanından forma yiyen hasan şaş 5 senedir yatıyor. artık yeni, enerjik ve sahada basmadık yer bırakmayan süper kel futbolcular istiyoruz. ya da suat geri dönsün.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...