12 Haziran 2009 Cuma

Yılmaz Vural Zeytinburnu'na İmza Attı



Türkiye liglerinin sevilen teknik adamı Yılmaz Vural Zeytinburnuspor ile 12+ 3 gün opsiyonlu olmak üzere anlaştı. 2008- 2009 2. lig 3. klasman grubunu ilk beşte bir yerlerde tamamlayan İstanbul'un köklü kulüplerinden Zeytinburnu Türkiye liglerindeki inişli çıkışlı grafiğiyle biliniyor.

Konuyla ilgili transferbombası.blogspot.com web mikrofonuna konuşan Vural: "Zaten şimdiye kadar görev aldığım takımları ortalama birer hafta çalıştırdım. Hazır ligler son bulmuş ve tüm futbolcular tatile gitmişken Zeytinburnu'nu da bir çalıştırayım. Benim kişisel vizyonum ve başkanımın vizyonları bire bir uyuşuyor. Tatil paramızı da çıkardık hamdolsun" dedi.

Yılmaz Vural sözleşmeyi imzaladıktan sonra 9 günlük tatil için Bodrum'a gitti. Maç kasetlerini ise yanına almayarak kasetleri geri geldiği zaman izleyeceğini eğer Zeytinburnu'da kendisinden memnun kalırsa kullanacağı +3 günlük opsiyon süresinin tatilden arta kalan zamanla birlikte takımı hazırlamaya yeteceğini belirtti.

Yılmaz Vural kimdir?
Vural, şu ana kadar 18 ayrı lig takımını çalıştırmış ve Wikipedia'da teknik direktörler için ayrılmış en uzun sayfalardan birisine sahip domestic bir teknik direktördür (Yılmaz Vural- Wikipedia)
Futbolculara karşı babacan tavırlarıyla tanınan Vural yeri gelir döver yeri gelir sever.


5 yorum:

  1. Yılmaz Hoca'ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Tüm haber kaynaklarından önce yaptığınız bu benzersiz haberi kutluyor, hadiseyi takip edeceğinize böreklen inanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. emotional futbol un mucitidir. zeytin burunlular adapte olabilecek mi bakalim.

    YanıtlaSil
  3. yılmaz hocam yanlış takıma gitmiş. yılmaz baba,ilk beş yerine küme düşme mücadelesi veren bi takıma gitseydi heyecana adrenalin'e anca doyardı.

    YanıtlaSil
  4. Ne Rijkard'ı getiren GS, ne Daum'u getiren FB, ne de Sony-Ericsson'u getiremeyen Trabzonspor;

    Yılın TD transferi budur arkadaş :D

    YanıtlaSil
  5. zeytinburnumuza yeni sezonda başarılar dilerim...
    yalnız bu transfer bu ligde haksız rekabet oluşturabilir dikkat...

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...