22 Haziran 2009 Pazartesi

Thierry Henry, Nevzat Demir Tesislerinde!



Beşiktaş’ı yakından izleyen ve isimi vermek istemeyen muhabirimizin merkezimize ulaştırdığı habere göre Thierry Henry bu sabah Nevzat Demir Tesislerindeydi.

Mehmet Topuz hezimetini unutturmak isteyen Beşiktaş’ın dünyaca ünlü süper golcüyü transfer etmiş olma olasılığını, kendisini içeri almayan özel güvenlikçilere soran muhabirimizin aldığı yanıt ise oldukça şaşırtıcı.

Aldatmaca mı?

Güvenlik görevlisi A.K.’nin açıklamasına göre Henry, ailesi ile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri etrafındaki ormanlık alanda piknik yaparken tuvalet ihtiyacını karşılamak için ailesinden uzaklaşmış. Ancak işi bittikten sonra yolunu kaybeden Henry, soluğu Nevzat Demir Tesislerinde almış. Kendisini, futbolculardan imza almak için tesislere gelen bir taraftar sanan güvenlik güçleri, Henry’yi yaka paça uzaklaştırmaya çalışırlarken o anda tesislerden çıkan Kenan Öner, olaya müdahale etmiş. Yıldız futbolcudan özür dilemek ve ona bir şeyler ikram etmek için Henry’yi tesislere sokan Öner, güvenlik görevlilerini de böyle konularda daha dikkatli olmaları konusunda nazikçe uyarmış.

Fakat bu hikayeyi yemeyen acar muhabirimiz, Henry’nin Beşiktaş ile sözleşme imzalamak için gizlice tesislere getirildiğini düşünüyor. Muhabirimize göre Bobo’yu göndererek yerine kaliteli bir golcü almak isteyen Beşiktaş, Fransızların medarı iftiharı ile büyük bir bomba patlatma hazırlığında olabilir.

A.K. kimdir?

A.K., doğuştan Beşiktaşlı bir güvenlik görevlisi. 1.95 boylarında 120 kg ağırlığındaki A.K.’nin sağ yumruğu yarım ton basıyor. A.K.’nin kılık kıyafet yönetmeliğini hiçe sayan pala bıyıkları, caydırıcı tedbir olarak oldukça başarılı. Ayrıca A.K., doğal biber gazı kullanımda bir duayen.

2 yorum:

  1. tesislerin etrafındaki mesire yerini çok iyi bilirim. bir çok ünlü futbolcu karısını çocuğunu alıp piknik yapmaya gelirler. hatta bir keresinde raulü çizgili pijamalarıyla mangal başında görmüşlüğüm bile vardır.

    YanıtlaSil
  2. Nouma'yla buluşmaya gelmiştir.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...