12 Haziran 2009 Cuma

Real'in 3. büyük transferi


Real Madrid'in aynı zamanda İspanya merkez bankası eş başkanı olan başkanı Florentino Perez işin suyunu çıkardı. Yıllarca “orta yapabilsem Real Madrid'de oynardım” diye açıklamalarla gündemde bulunan Beşiktaşlı sol bek İbrahim Üzülmez'in kulübüne resmi teklif bizzat başkanın elinden ulaştı. Nihat transferi için İspanyada bulunan Beşiktaş başkanını Milangaz bayisinde gören Florentino Perez, Yıldırım Demirören'e kanka muhabbeti yaparak İbrahim Üzülmez'i istedi. Başkan Yıldırım Demirören ise "Önce futbolcumla anlaşın ama Barcelona gelip bonservisini alırsa işler karışır" diye açıklamada bulundu. İbrahim Üzülmez'i Facebook'tan ekleyen Perez anında onay alınca hemen transfer mesajını yolladı. Mesajında yıllardır Roberto Carlos yerine takımda İbrahim Üzülmez'i görmek istediğini belirten Perez, tam Carlos'u yollamışken kendisinin başkanlık koltuğunu kaybettiğini ama hayırlısının bugüne olduğunu belirtti. İbrahim Üzülmez'in şimdilik yanıt vermediği ama Real başkanının bu transfer için elinden geleni yapacağı tüm milangaz ve likitgaz bayilerinde konuşuluyor.

İbrahim Üzülmez kimdir?
İbrahim üzülmez, 1964 yılında babasının evinde doğdu. Doğar doğmaz annesinin kıyafetlerini çekiştiren üzülmez, futbol dünyasında kendi adıyla anılan, rakip oyuncunun formasından çekerken düşer gibi yapıp faul alma taktiğinin ipuçlarını vermiştir. Kariyerinin büyük kısmını geçirdiği Beşiktaş'ta eskitecek adam bırakmamış olup Gaziantep'ten geldiği güne taraftarları lanet ettirmiştir. Taraftarların “Delinho” lakabını taktığı oyuncu, yapamadığı ortalarla ve lüle lüle saçlarıyla tanınıyor.

5 yorum:

  1. İbrahim gibi 3 tane daha futbolcu olsa Beşiktaş'ta bütün maçlar berabere biter. 5 tane olsa aslında 2'sini milli takıma versek süper olur. Maksat Türk futbolu kalkınsın.

    YanıtlaSil
  2. ilk basın demecini merakla bekliyorum delinho.. türkçeye deli gibi hükmeden delinho, laliga da hakeme itiraz literatürünü 2 günde, ispanyolcayı 3 ay'a kalmaz sökecektir. o kulakları kapatan saçlarıyla galaktikos'un yeni ikon u olacak delinho ya mor beyazlı göynek ne güzel yaraşır be..

    YanıtlaSil
  3. İşte şimdi Florentino Perez La Lİga daki dengeleri bozdu kaka ve ronaldo gibi genç yetenekler ile takımını az da olsa güçlendiren başkan bu transferle avrupayı domine edicektir ... İbrahim in bu takıma katıcak çok şeyi var ......

    YanıtlaSil
  4. fifa'nın bu transferi engellemesi lazım..tüm dengeler bozulur yoksa..gerçekleşmesi halinde perez'in ilk beyanatını duyar gibi oluyorum;
    ''şimdi onlar düşünsün''

    YanıtlaSil
  5. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak içtenlikle söylüyorum ki
    Bu kalp seni unutur mu Delinho?
    Sana doyamadık...
    İnşallah çok geç olmadan gelirsin gerçi sanmıyorum real in seni 45 ten önce bırakacağını ama.

    YanıtlaSil

Yorumunuzu esirgemeyin...