21 Haziran 2009 Pazar

Flaşh! Flaş! Lucescu Yuvaya Dönüyor

Adı her dönem farklı bir Türk takımıyla anılan (yaşlı kurt) Mircea Lucescu, Shaktar Donetsk'le UEFA Kupasını aldığı akşam kendisini soyunma odasında sıkıştıran Şenes Erzik'e hayır diyemedi.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra Demirören, Yıldırım ve Polat tarafından mütemadiyen taciz edilen Lucescu, Erzik'in üç büyük kulübün başkanı adına yaptığı teklifi kabul etti.

Soyunma odasının buharlı ortamında, Shaktarlı futbolcuların sümkürme sesleri içinde yapılan çok özel anlaşmaya göre Lucescu; BJK, GS ve FB'ye "tam yetkili süper mega hiper master teknik adam" olarak gelecek. Reejkard, Denizli ve FB'ye imza atmak üzere olan Daum alacakları parada indirime gidilmediği sürece Yılmaz Vural'a bağlı olarak bile çalışabileceklerini, önemli olanın üç büyük takımın başarısı olduğunu söylediler. Detayları kamuoyuna henüz açıklanmayan sözleşmeye göre lig şampiyonunu her yıl federasyon belirlemeye devam edecek.

Lucescu'yu A milli takımın başına getirmeyi çok isteyen federasyonun ise Erzik'in üçlü anlaşmaya milli takımı da dahil etmemesine tepkili olduğu ve önümüzdeki sezon üç büyük takım yerine bir Anadolu takımını şampiyon yapabileceği bir söylenti olarak dilden dile dolaşıyor.

1 yorum:

Yorumunuzu esirgemeyin...