21 Temmuz 2009 Salı

R. MADRID’İN HANGİ YILDIZI HANGİ TÜRK TAKIMINA TRANSFER OLUYOR?

Bu yıl transfer piyasasını alt üst ederek dünyanın en önemli yıldızlarını kadrosuna katan Real Madrid, genişleyen kadrosunda düşünmediği bazı yıldızları satış listesine koydu.



Aralarında Arjen Roben, Klas-Jun Huntelaar ve Rafeal van der Vaart gibi yıldızların da bulunduğu Real Madrid’in satılık oyuncuları, dünyanın önemli kulüplerinin transfer listelerine girmiş durumda. Ülkemizin büyük kulüpleri ile de adları anılan oyuncuların hangi takımlara transfer olacakları bilinmez ama ortaya çıkan bir belge olay yaratacak gibi.

ŞOK BELGE

Medya Manipülasyon Merkezi’nin güvenilir istihbarat kaynağı (gerektiğinde adını açıklarız, akıllı olun) aracılığıyla ele geçirdiği bu şok belge, Real Madrid’in satılık yıldızları ve Türkiye’nin 2 güzide kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray (alfabetik sıra) arasındaki ilişkiyi gözler önüne seriyor.

Bu belgeye göre hangi yıldızın, haftanın hangi günü, hangi takımla transfer dedikodusunun çıkacağı çok önceden belirlenmiş durumda.

Belgenin aslını elinden çıkarmak istemeyen istihbarat kaynağımızın gönderdiği noter tasdikli fotokopide yer alan bilgiler doğrultusunda satılık yıldızlar ile ilgili transfer haberleri medyada şu şekilde yer alacak:

Pazartesi ve Perşembe günleri

Fenerbahçe – Arjen Roben
Galatasaray – Gabriel Heinze


Salı ve Cuma günleri

Fenerbahçe – bay-geç
Galatasaray - Huntelaar


Çarşamba

Tatil


Cumartesi

Fenerbahçe – Rafael van der Vaart
Galatasaray – Micheal Salgado


Pazar

Fenerbahçe – Huntelaar, Gabriel Heinze, Raul, Cristiano Ronaldo
Galatasaray –Arjen Roben

Not: Belge ile ilgili diğer detayları açıklamayı etik açıdan doğru bulmuyoruz.
Not 2: MMM özel haberi ama kaynak falan göstermeden de kullanabilirsiniz.

1 yorum:

Yorumunuzu esirgemeyin...