28 Ağustos 2015 Cuma

Bayrakları Karıştıran Sabri Cezayir Antrenmanına Katıldı

12 Haziran 2014

Milli Futbolcu Sabri Sarıoğlu, 2014 Dünya Kupası’nın başladığı bugün yabancı ajansların geçtiği bir haberle tüm spor kamuoyunu yine şaşkınlığa uğratmayı başardı.

A Milli Takımımız Brezilya’daki Dünya Kupası’na katılamadığı için duyduğumuz üzüntü maçların başlamasıyla daha da artarken Sabri’nin kupaya katıldığımızı sanarak Brezilya’ya kadar gitmiş olması güne damgasını vurdu.

İsabetsiz Şutla Farkedildi
Her şey Cezayir Milli Takımı’nın antrenmanı sırasında teknik direktör Vahid Halilhodžić’in nereden geldiğini anlayamadığı şutla başladı. Kafasına yediği şutla sersemleyen tecrübeli teknik adam:”Tamam bu adam bizim takımdan olmadığı halde antrenmanımıza girmiş bir şekilde ama o şut nereden çıktı onu anlayamadım” şeklinde veryansın etti.

Ortadan Bakınca Aynı Bizim Bayrak

Konuyla ilgili olarak basının karşısına geçen Sabri ise”Takımdan ayrı düz koşu yaparken o hızla önce havalimanına ardından Brezilya’ya gelmişim farkında değilim. Bir bayrak gördüm ama kafamı iyice yaklaştırınca ortasındaki hilal yüzünden bizim bayrak zannettim” şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Galatasaray Kulübü’nün Sabri’ye vereceği ceza ise kesinleşmedi. Üç olur- beş olur aklı başına gelsin şeklinde bir ceza verileceği ise bize gelen duyumlar arasında.

Sabri Sarıoğlu Kimdir?
1984 doğumlu Sabri Sarıoğlu futbola Samsun’un Çarşamba ilçesinde başladı. 2003 yılından beri Galatasaray’da top koşturan Sabri ilk autunu aynı yıl Gaziantepspor’a karşı atmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzu esirgemeyin...